Etihad uskoro u Beogradu

Etihad uskoro u Beogradu

Nacionalni avio prevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata, Etihad Airways, će pokrenuti letove iz Abu Dabia do Beograda.

600x400xetihad.jpg.pagespeed.ic.58rHH6fDpZ

Letovi će biti pokrenuti u najskorije vreme, a najkasnije do juna. JAT Airways će biti codeshare na ovoj liniji. Dve avio kompanije su tokom vikenda ubrzano radile na izradi sporazuma o codeshare-u.

 

Dve avio kompanije su ubrzale izradu ugovora uoči posete direktora avio kompanije Etihad Airways Beogradu u ponedeljak, 15. aprila. Tada će biti potpisan konačni sporazum o strateškom partnerstvu sa avio kompanijom JAT Airways. Nacionalni avio prevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata je ponudio 49% udela u JAT Airways u narednih pet godina uz obavezu da obnovi staru flotu JAT Airways a.

 

Sledeće nedelje Etihad i JAT Airways će uvrstiti liniju Abu Dabi – Beograd u globalne rezervacione sisteme. Etihad će dolaskom u Beograd dodatno uzdrmati sve konkurentne na našem tržištu. Glavni cilj avio kompanije Etihad su tranzitni putnici gde će se takmičiti sa avio kompanijama Qatar Airways, koji održava letove iz Dohe za Beograd preko Ankare i low cost avio kompanijom FlyDubai koja leti do glavnog grada Srbije iz Dubaija. Etihad Airways je objavio da je u prvom kvartalu 2013. godine zabeležen najveći prihod i najveći broj prevezenih putnika u poslednjih deset godina. Avio kompanija  je prevezla rekordnih 2,8 miliona putnika u prva tri meseca ove godine. Prihod od codeshare partnera skočio je za neverovatnih 34%.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Etihad Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Etihad Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar