EasyJet Beograd Milano od petka

EasyJet počinje sa letovima za Milano od petka

Britanska avio kompanija easyJet objavila je danas da započinje sa linijom Milano – Beograd – Milano od petka 19. aprila. Prvi narandžasto beli Airbus sleteće na aerodrom Nikola Tesla u popodnevnim časovima.

easyjet_2

Svečani doček prvog easyJet Airbusa biće organizovan na aerodromu Nikola Tesla uz tradicionalni prolaz ispod vodenog topa zajedno sa konferencijom za novinare predstavnika beogradskog aerodroma i njihovog najnovijeg klijenta. Posle nekoliko nedelja kontradiktornih javnih istupa domaćih vazduhoplovnih vlasti easyJet je na kraju ipak dobio odobrenje da započne svoje redovne letove sredom, petkom i nedeljom.

 

EasyJet na svom sajtu Srbiju prevashodno reklamira kao vikend destinaciju zabave i dobrog provoda a kako danas navode u svom saopštenju, putnicima u Srbiji ponudiće veći izbor za let do glavnog poslovnog centra i vodeće turističke destinacije Milana gde će sletati na aerodrom Malpensa.

 

EasyJet je najveća mušterija Airbus-a sa flotom koja se sastoji od 166 letelica tipa A319 i 35 A320. EasyJet takođe drži titulu najvećeg A319 i A320 operatera. Isporuke letelica ovoj avio kompaniji od 2003. godine realizuju se na svakih 14 dana.

 

26. maja 2011. godine easyJetu je isporučen 200 Airbua po redu što im je donelo još jednu titulu – prva avio kompanija koja je dostigla broj od 200 Airbus letelica u svojoj floti. Prosečna starost letelica je četiri godine.

 

Online rezervacije letova avio kompanije EasyJet

Rezervišite odmah avio karte kompanije EasyJet online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar