EasyJet Smanjenje Dimenzija Rucnog Prtljaga

Easy Jet: Novi propisi za ručni prtljag

Putnici na letovima kompanije Easy Jet koj budu želeli da prtljag sa sobom ponesu u avion, ovoga leta će morati da se pakuju pažljivije jer od 2. jula na snagu stupa novi pravilnik o ručnom prtljagu.

easyjet_2

Tako će zbog nedostatka prostora za skladištenje, za 37% biti smanjena količina dozvoljenog ručnog prtljaga na letovima, saopštili su iz ove avio kompanije.

 

Kako bi im bilo dozvoljeno da prtljag ponesu sa sobom u kabinu aviona putnici će morati da se pridržavaju novih mera: samo prtljag koji odgovara merama 50X40X20cm uključujući točkove, džepove i drške, moći će da uđe u kabinu i biće mu garantovano mesto za odlaganje.

 

Nove mere koje će biti primenjivane su jedina garancija da će putnici sa sobom moći da ponesu prtljag u kabinu. Odluka za smanjenje dimenzija donete su nakon ozbiljnog istraživanja i konsultacija sa putnicima. Ovo predstavlja relativno malu promenu, ali bilo je neophodno smanjiti manji broj velikih torbi, kako bi se na samom ulazu u avion smanjilo opterećenje i ubrzalo ukrcavanje.

 

Online rezervacije letova avio kompanije EasyJet

Rezervišite odmah avio karte kompanije EasyJet online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 01 Odraslih
 • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

2 Komentara
 1. rucni prtljag

  dragan
   odgovori
  14/09/2018

  ja sam cekirao kartu pre mesec dana i na sajtu stoji i dalje obavestenje da su dozvoljene dimenzije rucnog prtljaga 56x45x25.Jesu ove nove dimenzije usvojene zvanicno ili ne,posto sam spremio kofere koji odgovaraju dimenzijama 56x45x25.Unapred hvala

 2. Dodavanje prtljaga

  Aleksandra
   odgovori
  13/03/2020

  Zdravo,
  da li mi mozete reci dozvoljenu tezinu za rucni i registrovani prtljag. Koja je cena registrovanog prtljaga do 23kg i do 32kg?

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar