Swiss povoljno do New York

Swiss jeftini letovi do Njujorških aerodroma

Swiss International Airlines, nacionalni avio prevoznik Švajcarske, do 15. jula 2013. nudi povoljnih letova ka Njujorku.

SWISS

Sa nedavnom najavom uspostavljanja letova ka Ženevi, Swiss Air već je uspeo da uđe u centar pažnje domaćih putnika, a sa najnovijom vešću ova kompanija dodatno obogaćuje svoju ponudu.

 

Ovog puta Swiss nudi veoma povoljne letove ka New York u cija cena iznosi već od 606 EUR. Ovo je cena povratne karte sa svim uračunatim taksama. Ovakav popust važi za letove u periodu od 1. oktobra 2013. do 31. marta 2014. godine, a već sad je moguće rezervisati kartu, dok je krajnji rok za rezervacije 15. jul 2013.

 

Ponuda omogućuje sletanje na međunarodne aerodrome JFK (John F. Kennedy Internation Airport) ili na Newark Liberty International Airport. Ovo su dva od ukupno tri velika aerodroma koji se nalaze u Njujorku i neposrednoj blizini Menhetna, a nedostaje jedino treći: LaGuardia. Zajedno oni čine najveći aerodromski sistem u Sjedinjenim Američkim Državama, a samo ove dve lokacije godišnje usluže preko 80 miliona putnika.

 

Velika pogodnost ovih aerodroma je i njihova blizina jednom od najatraktivnijih gradova na svetu – New York. Od njegovih brojnih atrakcija udaljeni su na svega tridesetak minuta, a pored avionskih veza sa ostatkom Sjedinjenih Američkih Država i drumski i železnički saobraćaj je dobro povezan pa je presedanje manje naporno nego što se može očekivati.

 

Ukoliko razmišljte o tome da rezervišete karte, moramo napomenuti da je ovo odličan period za posetu SAD, jer u spomenutom periodu ova država slavi brojne praznike, poput Dana zahvalnosti, Noći Veštica, pa zatim i Božićni i Novogodišnji praznici, koji mogu biti zanimljivi svim posetiocima.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Swiss

Rezervišite odmah avio karte kompanije Swiss online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar