EasyJet pojačava avio linije

Easy Jet: Novi letovi od Milana do Beograda

Poznata britanska low cost avio kompanija EasyJet planira da da odgovor na visoku popularnost ove linije.

easyjet_2

Ovaj avio prevoznik od 19. aprila obavlja letove na liniji od Milana do Beograda, ali dosadašnja tri leta nedeljno su očigledno bili nedovoljni za ovu kompaniju, pa se planira povećanje na četiri polaska nedeljno, počev od 28. oktobra 2013. godine.

 

Od tog datuma, EasyJet avioni će sa aerodroma Malpensa u Milanu, poletati ka aerodromu “Nikola Tesla” ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom. Letovi će biti zakazani u iste termine kao i do sad: u 14:00h iz Milana i 16:20h iz Beograda., a krasiće ih i ista oznaka leta.

 

Naravno da ovakva odluka nije bila slučajna. Karte u jednom pravcu na ovoj liniji nekad mogu da se nađu i za samo 20 ili 30 EUR sa svim uključenim dodatnim troškovima, pa je interesovanje ogromno. Broj zainteresovanih putnika stalno raste, a popunjenost kabione aviona EasyJeta retko kad pada ispod 90 odsto (ukupan broj sedišta u EasyJetovim Airbusevima A319 je 156) što je pohvalan rezultat za ovaj tip avio prevoznika.

 

Ovo je za neke putnike tek početak avanture jer ovaj low cost avio prevoznik iz Milana nudi mnoge povoljne letove ka atraktivnim destinacijama kao što su Barselona, Palma, Napulj, Ibica, Berlin, Pariz, London ili neke druge evropske lokacije. EasyJet važi za jednog od revnosnijih avio prevoznika koji češće poštuje utvrđeni raspored letova, a pauza između letova je dovoljno dugačka za bezbrižnije presedanje.

 

Nazovite već danas da se raspitate oko detalja o ovoj liniji.

 

Online rezervacije letova avio kompanije EasyJet

Rezervišite odmah avio karte kompanije EasyJet online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar