Qatar Airways: Septembarske promotivne avio karte

Qatar Airways: 10 promotivnih letova u septembru

Avio kompanija Qatar Airways ovog meseca ponudila je letove ka deset atraktivnih destinacija po povoljnim uslovima.

qatar-airways-1

Od danas pa do 18. septembra, na izboru je čak 10 destinacija ka kojima se mogu kupiti jeftine avio karte ove avio kompanije. Navedene cene se odnose na povratne letove iz Beograda u periodu od 10. septembra 2013. godine do 31. marta 2014, sa svim uračunatim dodatnim troškovima. Ipak, za neke letove važe određena pravila, to jest, postoje periodi u kojima ovi popuste nisu primenljivi, a o tome se putnici mogu raspitati pozivom naše agencije.

Avio kompanija Qatar Airways ponudila je letove ka Aziji, Africi i Australiji. Povratna avio karta do Pekinga je od 565 EUR, do Šangaja od 585 EUR, a do Hong Konga od 654 EUR. Druge azijske destinacije su isto povoljnije nego ranije. Tako se povratna karta do Tokija može kupiti od 708 EUR, do Kuala Lumpura može da se odleti od 829 EUR, do Singapura od 824 EUR, a do Džakarte od 873 EUR.

Avio karta do prelepog letovališta Maldivi je od 768 EUR, a do podjednako atraktivnih plaža u Baliju može da se doleti od 978 EUR.

Qatar Airways flies 3 times weekly to Belgrade, Serbia

Povratna avio karta do Johanesburga je od 716 EUR, a ako putnik želi da poseti Melburn, Qatar Airways nudi pomotivnu cenu avio karte i do tog grada i ona je već od 1305 EUR.

Početkom avgusta najavljeno je da će avio kompanija Qatar Airways uvesti dodatni let iz Beograda, koji će startovati 18. septembra a koji će biti zakazan za sredu. Na ovaj način Qatar Airways želi da podrži uvođenje novih destinacija u svom redu letenja. Među novim destinacijama su Čengdu u Kini, Adis Abeba u Etiopiji, Klark međunarodni aerodrom na Filipinima i Filadelfija u Sjedinjenim Američkim Državama, koja će biti uspostavljena početkom aprila naredne godine.

Online rezervacije letova avio kompanije Qatar Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Qatar Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar