Etihad Airways: Povoljne avio karte

Etihad Airways: Promotivne cene letova ka Australiji i Aziji

U periodu koji je pred nama i avio kompanija Etihad Airways se potrudila da ponudi jeftine avio karte na svojim letovima.

etihad-airways

Avio kompanija Etihad Airways ovog puta cilja na australijske i azijske destinacije snižavajući cene na čak sedam svojih letova.

Promotivne cene avio karata moguće je kupiti već od danas, sve do 7. oktobra 2013. godine, ali broj mesta po ovako povoljnim uslovima je ograničen i preporuka je da se sedište u avionu osigura što ranije. Ovakve najniže cene avio karata važe za sva putovanja u periodu do 15. decembra 2013. godine.

Tokom septembra, oktobra, novembra i dela decembra, Etihad Airways povoljno leti do Australije. Povratne avio karte za sa uračunatim svim dodatnim troškovima od Beograda do Sidneja su već od 1279 EUR, do Melburna od 1168 EUR i do Brizbejna od 1279 EUR.

Avio karte iz Beograda do Bangkoka su od 629 EUR, do Hongkonga su od 597 EUR, a do kineskih destinacija Pekinga su od 523 EUR i Šangaja su od 562 EUR. Ovo su takođe cene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima.

Na svojim dugolinijskim letovima, a koji saobraćaju preko Abu Dabija, Etihad Airways nudi zanimljiv program “Stopover”. Ova avio kompanija nudi brojne popuste i povlastice svim putnicima koji požele da naprave “pauzu” u ovom gradu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i iskoriste priliku da posete brojen znamenitosti Abu Dabija pre nego što nastave sa svojim putovanjem ka Aziji i Australiji. Više detalja na ovom linku.

Online rezervacije letova avio kompanije Etihad Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Etihad Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar