Air Serbia: Desetodnevna promocija

Nova promotivna akcija avio kompanije Jat Airways / Air Serbia

Jat Airways će od 27. oktobra nositi oznake, uslovno rečeno, nove avio kompanije Air Serbia, a ona od danas lansira već drugu po redu promotivnu akciju za brojne letove ka evropskim destinacijama.

air-serbia-mapa

Već od ranije su poznate neke od novih destinacija ka kojima će Air Serbia leteti, ali je u najnovijem saopštenju domaće avio kompanije objavljena znatno šira lista i sa novim cenama za letove koji su već bili objavljeni.

 

Povratne avio karte od Beograda do Istanbula su već od 88 EUR, a do regionalnih destinacija, kao što su Podgorica, Tivat, Skoplje, Sarajevo već od 99 EUR. Avio karte za Solun i Milano su od 109 EUR, za Štutgart i Beč od 119 EUR, a za Kopenhagen, Stokholm, Atinu, Rim, Dizeldorf od 139 EUR.

 

Povratni letovi ka Frankfurtu, Berlinu, Briselu i Cirihu su isto sniženi i mogu se kupiti već od 159 EUR, dok su letovi za Amsterdam i London, od 189 EUR. Air Serbia povratne avio karte do Pariza su od 199 EUR i do Moskve od 219 EUR.

 

Destinacije koje su nedavno bile pomenute sada imaju nove cene. Pa tako povratna avio karta od Beograda ka Banja Luci može da se kupi već od 89 EUR, do Ljubljane već od 109 EUR, a Prag ili Bukurešt su već od 119 EUR. Avio karte za Tel Aviv su od 259 EUR, a za Abu Dabi 393 EUR (Uz besplatan transfer autobusom do Dubaija).

 

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima, kupljene u periodu od današnjeg dana do 14. oktobra 2013. godine, a za letove od 1. oktobra 2013. do 29. marta 2014. godine. Izuzetak je jedino u periodu od 18. decembra do 12. januara naredne godine i u slučajevima novih letova koji još nisu uspostavljeni, a koji će startovati u narednom periodu.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar