Air Serbia: Osmodnevna promo akcija

Promo akcija povodom prvog leta avio kompanije Air Serbia

Domaća avio kompanija Air Serbia odlučila je da pokrene još jednu veliku promotivnu akciju u koju je uključila letove ka preko 20 različitih destinacija.

 

air-serbia-nikola-tesla

 

Kako je avio kompanija Air Serbia objavila, promocija je pokrenuta u čast prvog komercijalnog leta, koji je nacionalna avio kompanija Srbije obavila 26. oktobra.

Promotivna akcija aktivna je od danas pa do 4. novembra 2013. godine, a važi za sve letove u periodu od 1. novembra ove godine do 29. marta 2014. godine. Sve navedene cene odnose se na povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima.

 

U promociju su uključeni mnogi letovi koje Air Serbia obavlja ili destinacije do kojih će tek početi da leti, a najjeftiniji je let iz Beograd do Banja Luka koji je već od 79 EUR. Povoljne avio karte mogu da se kupe za Istanbul i one kreću od 88 EUR, avio karta do Ljubljana i Bukurešt je od 99 EUR, do Podgorica i Tivat je od 95 EUR, do Skoplje i Sarajevo je od 99 EUR, a do PragSolunMilano i Beč je od 109 EUR.

 

Letovi sa aerodrom Nikola Tesla do Štutgart i Brisel su od 119 EUR, do Dizeldorf, Cirih, Kopenhagen, StokholmAtina i Rim su od 149 EUR, do Frankfurt i Berlin su od 159 EUR, a do Amsterdam i London već od 189 EUR. Promocija obuhvata i povratne avio karte iz Beograd do Pariz koje mogu da se kupe već od 199 EUR, a do Moskva su već od 219 EUR. Takođe su snižene cene letova do destinacija na bliskom istoku pa povratna avio karta do Larnaka može da se kupi već od 229 EUR, do Tel Aviv od 249 EUR, a Abu Dabi je od 369 EUR.

 

Avio kompanija Air Serbia izdvaja i povoljne cene letova ako je polazna tačka sa nekog aerodroma u regionu. Pa tako ako se leti iz Podgorica, Tivat, Sarajevo, Skoplje ili Ljubljana ka bilo kojoj destinaciji u Evropi, sa presedanjem u Beogradu, povratne avio karte mogu da se kupe već od 219 EUR, iz ovih gradova do Moskva avio karta je već od 229 EUR, a ako se putuje do Larnaka i Tel Aviv cena avio karte je od 259 EUR.

 

Važno je spomenuti i to da će, pored već pokrenute nove linije do Abu Dabija, Air Serbia uspostaviti redovnu liniju ka Pragu i Banja Luci 1. decembra, a od 10. decembra očekuje se početak novih linija ka Ljubljani i Bukureštu.

 

Podsetimo, do 9. novembra moguće je kupiti dve avio karte po ceni jedne do Abu Dhabi, više detalja o ovoj ponudi možete da vidite ovde.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar