Vueling poboljšava uslugu i broj letova

Avio kompanija Vueling uskoro omogućava internet u avionima tokom svojih letova

Španska low cost avio kompanija Vueling nastavila je sa pozitivnim vestima: uvodi nove letove, ali i najavljuje da će uskoro svi putnici imati mogućnost da koriste bežični internet na letovima koje ova avio kompanija obavlja.

vueling-beograd

U reakciji na nedavnu vest o ukidanju zabrane korišćenja mobilnih uređaja tokom svih faza leta koju je propisala Federalna administracija za avijaciju, low cost avio kompanija Vueling planira uskoro da omogući korišćenje bežičnog interneta svojim putnicima tokom putovanja do izabrane destinacije.

Ova opcija će se pojaviti u ponudi avio kompanije Vueling već tokom narednog meseca, ali za sad nije poznato da li će se ova usluga naplaćivati i po kojoj ceni. Ono što su predstavnici avio kompanije potvrdili je da će u avione biti implementirana najnovija tehnologija širokopojasnog interneta koja garantuje visok kvalitet veze ka internetu. Do sad potpuno nestvarnu uslugu u jednom avionu, avio kompanija Vueling uvodi kako bi privukla nove putnike kojima je bežični internet možda značajan faktor pri kupovini avio karte.

Avio kompanija Vueling planira i da proširi postojeći broj destinacija do kojih leti u toku naredne godine. Pored već najavljene nove linije na relaciji Beograd – Barselona, sa matičnog aerodroma El Prat u Barseloni avio kompanija Vueling će leteti ka 14 novih destinacija, podižući ukupni broj na 117 destinacija koje će obavljati do kraja 2014. godine. Ovo je povećanje ponude avio kompanije za čak 14%.

Pored Beograda, nove destinacije su: Bastija, Kazanj, Tunis, Budimpešta, Krakov, Donjeck, Harkov, Varšava, Porto, Lajpcig, Dakar i Herez de la Fronteri. Zbog povećanja broja linija low cost avio kompanija Vueling naručila je četiri nova aviona Airbus A320, čime će njena flota narasti na ukupno 50 letelica. Iz španske avio kompanije je takođe potvrđeno da je ova godina peta u nizu u kojoj je ona profitabilna i da se ovaj trend sa najavljenim potezima želi uspešno da se nastavi.

Za domaće putnike ovo su zanimljive vesti jer se već danas mogu naći povoljne avio karte ka više od 100 destinacija sa aerodroma “Nikola Tesla” avio kompanije Vueling uz presedanje u Barseloni, pa raduje vest da će ovaj broj samo rasti i uz poboljšanje celokupne usluge low cost avio kompanije.

Online rezervacije letova avio kompanije Vueling

Rezervišite odmah avio karte kompanije Vueling online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar