Air Serbia novi letovi – Bukurešt i Ljubljana

Air Serbia: Pokrenuti letovi ka Bukureštu i Ljubljani

Avio kompanija Air Serbia pokrenula je još dve nove linije Beograd – Ljubljana i Beograd – Bukurešt.

 

 air-serbia-rep-aviona

 

Po već najavljenom planu, avio kompanija Air Serbia u toku jučerašnjeg dana je pokrenula i poslednje dve nove linije u ovoj godini, pa uz pomoć domaće avio kompanije sad mogu da se posete Ljubljana i Bukurešt.

 

Prvo je avion Air Serbia sleteo u Ljubljanu, a polazak sa aerodroma “Nikola Tesla” je bio ujutro u 7:50. Iako je linija otvorena sa Airbus A319 avionom u narednom periodu na ovoj relaciji će leteti ATR 72 koji ima kapacitet od 66 putničkih mesta. Polasci ka Ljubljani će biti svakodnevni i to utorkom, četvrtkom i subotom u 7:50, a ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom u 18:40.

 

Druga linija, Beograd – Bukurešt, pokrenuta je letom u 13:30h, što će ujedno biti i svakodnevni termin poletanja avio kompanije Air Serbia ka ovoj destinaciji. Na ovoj relacije takođe će leteti avion ATR 72, a linija će biti održavana i uz pomoć kod šer sporazuma sa rumunskom avio kompanijom TAROM.

 

Za obe nove linije avio kompanije Air Serbia, Beograd  – Ljubljana i Beograd – Bukurešt, trenutno se mogu kupiti jeftine povratne avio karte i njihova cena je već od 99 EUR.

 

Ovo je samo deo najnovije promotivne akcije avio kompanije Air Serbia, koja će trajati do 15. decembra, a ostatak ponude možete pogledati ovde.

 

Ove dve nove destinacije avio kompanije Air Serbia debitovale su u momentu kada i nova kompanija i aerodrom “Nikola Tesla” beleže rekordni porast broja putnika, a s obzirom na velikom interesovanje, nove linije za sad deluju kao da mogu nastaviti ovaj pozitivan trend.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar