Air Serbia druga januarska Happy Friday promocija

Nova Air Serbia Happy Friday promo akcija za januar

I ovog petka avio kompanija Air Serbia ponovo je ponudila povoljne cene avio karata, a ovog puta na izboru su 4 destinacije.

 

air-serbia-happy-friday-10-jan

 

Ponuda je više nego primamljiva, ali važi samo za kupovinu avio karata u toku današnjeg dana.

 

U ponudi koju je ove nedelje predstavila avio kompanija Air Serbia, kao najpovoljnija izdvaja se povratna avio karta do Banja Luke čija cena kreće već od 79 EUR. Avioni Air Serbia lete svakodnevno ka ovoj komšijskoj destinaciji, ali i ka drugom gradu u Bosni i Hercegovini, Sarajevu, a na ovoj liniji saobraćaju letelice i avio kompanije B&H Airlines koja ima kod šer sporazum sa domaćom avio kompanijom.

 

Turski glavni grad, Istanbul, koji je uvek zanimljiv, bez obzira na godišnje doba, nalazi se takođe u ovoj ponudi avio kompanije Air Serbia, a cena povratne avio karte kreće od 99 EUR. Ovo je jedinstvena prilika da se poseti grad poznat po burnoj istoriji i neraskidivom vezom sa dva kontinenta.

 

Za sve one kojima nedostaje sneg ove zime i koji su navikli na hladnije vreme, avio kompanija Air Serbia odlučila je da snizi cene avio karata ka dve severne destinacije: Kopenhagen i Stokholm su već od 119 EUR. Bilo da se putnik odluči za dansku ili švedsku prestonicu, neće imati priliku da okusi samo pravo zimsko vreme, već će moći i da uživa u zanimljivostima gradova koji vuku vikinške korene.

 

Povoljne cene avio karata važe samo u toku današnjeg dana, to jest 10. januara 2014. godine, a za putovanja u periodu od 15. januara do 15. marta. Sve cene su navedene za povratne avio karte, sa svim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia, a broj mesta je ograničen.

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar