Air France: promo akcija

Air France: Promotivne cene avio karata do 12. marta

Francuska avio kompanija Air France do 12. marta snizila je cene avio karata ka mnogobrojnim svetskim destinacijama.

 

avio-karte-air-france-promo-12mar

 

Snižene cene avio karata mogu se kupiti do 12. marta 2014. godine, za odabrane destinacije, ali za neodređen period putovanja.

 

Avio kompanija Air France i ovog puta je ponudila povoljne avio karte ka Severnoj Americi, a tome je dodala i letove za Havanu i Rio de Žaneiro.

 

Najpovoljnija cena povratne avio karte sa aerodroma “Nikola Tesla” je do Njujorka, a avio karta može da se kupi već od 590 EUR. Cena avio karte do Toronta je od 670 EUR, a do Vašingtona i Čikaga je od 689 EUR. Jeftine avio karte mogu da se kupe i do Majamija po ceni od 747 EUR, do Bostona od 760 EUR, do Atlante od 765 EUR, a do Los Anđelesa od 772 EUR.

 

Ukoliko se planira putovanje do Tempe, avio karta se može kupiti već od 785 EUR, do Hjustona od 790 EUR, do Detroita i San Franciska od 799 EUR, do Las Vegasa od 855 EUR, a do Vankuvera i Kalgarija od 989 EUR.

 

Ako se ipak žele posetiti nešto južnije destinacije, avio kompanija Air France predlaže povratne avio karte do Havane po ceni od 852 EUR ili do Rio de Žaneira po ceni od 973 EUR.

 

Sve cene su navedene za povratne avio karte i sa uračunatim dodatnim troškovima, a za standardnu uslugu avio kompanije Air France.

 

Svi letovi se obavljaju preko Pariza, a u saradnji sa domaćom avio kompanijom Air Serbia. Broj avio karata po promotivnim cenama je ograničen.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar