Air Serbia prvi let do Budimpešte

Air Serbia obavila prvi let na liniji Beograd – Budimpešta

 Avio kompanija Air Serbia danas je i zvanično otvorila novu liniju iz Beograda do Budimpešte.

air-serbia-budimpesta

Sa današnjim letom i obeležen je zvanični početak redovnih letova sa aerodroma “Nikola Tesla” do budimpeštanskog aerodroma.

 

U ovom trenutku polasci iz Beograda su rezervisani za utorak, četvrtak i subotu u 07:45h, a ostalim danima večernjim letom u 18:25h. IzBudimpešte, sa aerodroma Ferenc Liszt, polasci su planirani utorkom, četvrtkom i subotom u 10:05h, a ostalim danima takođe uveče, tj. u 20:45h. Let između ova dva grada traje oko sat i deset minuta.

 

Avio kompanija Air Serbia danas je poletela sa avionom ATR-72, koji ima 66 putničkih mesta, a čiji je izgled prilagođen novom imidžu kompanije – na njemu se nalaze logotipi avio kompanije Air Serbia i ofarban je u crveno-plavo-belu boju.

 

Iz avio kompanije Air Serbia saopšteno je da letovi do Budimpešte nude, preko ovog aerodroma, odličnu povezanost sa brojnim ključnim destinacijama širom Evrope, ako i ka brojnim regionalnim odredištima.

 

Povoljne avio karte za ovu liniju mogu se naći u prodaji već danas.

 

Avio kompanija Air Serbia takođe podseća da je danas poslednji dan za kupovinu avio karata koje su ponuđene u dve promotivne akcije. Jedna promo akcija vezana je za letova ka Podgorici i Tivtu, a detalje te ponude možete videti ovde. Na drugoj promociji na sniženju avio kompanije Air Serbia našlo se trideset destinacija, a detaljnije o ovom sniženju može da se pročita na ovoj stranici.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar