Air Cairo definitivno leti od Beograda do Hurgade

Air Cairo: Zvanično dobio dozvolu za letove Beograd – Hurgada

Egipatska low cost avio kompanija Air Cairo dobila je i zvaničnu dozvolu Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije za uspostavljanje redovne linije od Beograda do Hurgade.

air-cairo-hurgada

Kako je prvobitno najavljeno, avio kompanija Air Cairo planira da obavlja sezonske liniju između Beograda i Hurgade, od 17. aprila do 29. oktobra, sa do tri nedeljna leta. Letovi su planirani za sredu, četvrtak i nedelju, a egipatska low cost avio kompanija za te potrebe koristila bi avione tipa Airbus A320-200 koji imaju 174 putničkih mesta.

 

Međutim, plan da Beograd postane prva evropska destinacija ove avio kompanije, pomrsio je Direktorat civilnog vazduhoplovstva koji je u prvi mah odbio da izda dozvolu avio kompaniji Air Cairo, pod uticajem brojnih otkazanih letova u toku prošle godine kada je ona imala dozolu za redovan saobraćaj.

 

Kao glavni uzok otkazivanja letova je bila nestabilna politička situacija, zbog koje su i mnoge druge avio kompanije zaobilazile ovu zemlju. Ipak, ove godine politička dešavanja su stabilnija, a ništa ne govori da će se situacija pogoršati uskoro i rizik ne postoji. Iz tog razloga avio kompanija Air Cairo dobila je dozvolu za obavljanje letova Beograd – Hurgada i spremno čeka putnike na novoj liniji.

 

Avio karte se već danas mogu kupiti, a za više detalja pozovite naše agente.

 

Avio kompanija Air Cairo nada se uspehu ove linije, pa već planira da obavlja letove i tokom zimskog perioda, ali i da ponudi Kairo kao novu destinaciju ka kojoj će moći da se putuje sa aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Cairo

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Cairo online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar