Playnews – Najvažnije vesti februar 2019.

Najvažnije vesti iz avioindustrije: tokom februara najavljene nove avio linije iz Beograda, Tivta i Podgorice, a pričalo se i o novim letovima iz Niša i Kraljeva!

Pripreme za letnju sezonu su u punom jeku pa je prošlog meseca nekoliko avio kompanija najavilo nove linije, a za najpopularniji period putovanja pripremaju se i aerodromi u Nišu i Kraljevu. Pročitajte kojih pet vesti je obeležilo februar 2019.

VINCE zvanično preuzeo upravljanje aerodromom Nikola Tesla

5. VINCI Airports zvanično preuzeo upravljanje aerodromom Nikola Tesla. Francuska kompanija tim povodom je organizovala svečanost tokom koje su prikaze prve koncept slike budućeg izgleda aerodroma. Više o tome ovde.

Air Cairo pokreće novu liniju iz Beograda

4. Avio kompanija Air Cairo objavila je da će tokom letnje sezone uspostaviti direktne letove između Beograda i poznatog letovališta Sharm El Sheikh. Sve detalje pogledajte ovde.

Ryanair želi da pokrene nove letove iz Crne Gore

3. Avio kompanije najavile nove linije iz Crne Gore. Low cost avio kompanija Ryanair ove godine će pokrenuti linije Podgorica Bolonja i Podgorica Barselona, dok će avio kompanija Norwegian Air  povezati Tivat sa Helsinkijem

Aerodrom Niš – Vlada Srbije odobrila 5 miliona evra za Niš!

2. Vlada Republike Srbije je usvojila odredbu kojom se izdvajaju subvencije u visini od pet miliona evra namenjenih za pokretanje novih linija sa aerodroma u Nišu.

Aerodrom Morava od juna otvara vrata za civilne letove

1. Aerodrom Morava u Lađevcima kod Kraljeva će 28. juna biti spremna za civilne letove navela je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović. Detaljniju vest o kraljevačkom aerodrom možete da pročitate ovde.

Koja vest je po vama bila najvažnija tokom februara? Podelite svoje mišljenje u komentarima sa drugim poseticu sajta Play Travel!

autor: Playtravel

2. mart 2019.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar