Air Cairo pokreće novu liniju iz Beograda

Od maja nova direktna linija iz Beograda: letovi dva puta nedeljno za Sharm el Sheikh

Avio kompanija Air Cairo objavila je da će tokom letnje sezone uspostaviti direktne letove između Beograda i poznatog letovališta Sharm El Sheikh.

Direktor avio kompanije Air Cairo rekao je da će linija Beograd Sharm El Sheikh biti uspostavljena početkom maja sa dva leta nedeljno. Linija će biti sezonskog karaktera, a avio karte će se naći u prodaji uskoro. 

Egipatska avio kompanija će takođe povećati broj letova između Beograda i Hurgade: Air Cairo će ove godine umesto pet letova nedeljno leteti svakog dana između dva grada. Na ovoj liniji avio kompanija Air Cairo obavlja letove tokom cele godine.

Ova avio kompanija planira da ove godine preveze više od 35.000 putnika iz Beograda, a navedena je mogućnost i nove linije iz Niša.

Linija Beograd Sharm El Sheikh je 11. nova linija iz glavnog grada Srbije koja je najavljena za 2019. godinu. Ovo je ujedno i treća destinacija u Egiptu ka kojoj će ove godine avio kompanije leteti iz Beograda, jer je nedavno avio kompanija Air Serbia najavila da će povezati Beograd i Kairo. Više o tome možete da pročitate ovde.

Nastavite da posećujete naš sajt redovno jer ćemo preneti vest čim se avio karte za letove Beograd Sharm El Sheikh nađu u rezervacionom sistemu.

autor: Playtravel

28. februar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Cairo

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Cairo online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar