Alitalia Snizene cene avio karata do Severne Amerike

Alitalia: Promo akcija za letove ka gradovima u Severnoj Americi

 

Italijanska avio kompanija Alitalia sa svojim partnerima pokrenula je dugoročnu promotivnu akciju za letove iz Beograda do destinacija u Severnoj Americi.

Alitalia

Promotivna akcija je već aktuelna i trajaće do 23. oktobra 2014., a jeftine avio karte se mogu kupiti za period putovanja do 30. juna i u periodu od 1. septembra do 31. oktobra 2014. godine. Promotivni period jeste dugačak, ali je broj raspoloživih mesta ograničen. 

Na sniženju su letovi sa polaskom sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”, preko Rima, Milana ili Pariza do gradova u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. Najpovoljnija je povratna avio karta do Njujorka sa cenom već od 619 EUR, a na popustu su još avio karte do Toronta od 692 EUR, do Vašingtona od 717 EUR, do Majamija od 757 EUR, do Atlante od 799 EUR ili Memfisa od 869 EUR

Na promo akciji su još povratne avio karte do Čikaga od 736 EUR, do Las Vegasa od 873 EUR, ali i dve destinacije na zapadnoj obali SAD, Los Anđeles od 832 EUR i San Francisko od 835 EUR

Na ovoj listi sve navedene cene odnose se na povratne avio karte, sa uračunatim svim dodatnim troškovima.  

Sve linije avio kompanija Alitalia obavlja u saradnji sa avio kompanijama Air France (na letovima do Montreala), Delta Air Lines, ali i sa avio kompanijom Air Serbia na letovima između Beograda i Rima. 

Pozovite već danas za više detalja o ovoj promotivnoj akciji avio kompanije Alitalia, jer je broj mesta ograničen.

Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar