Etihad Airways: Promo Bliski istok

Etihad Airways: Promotivne cene avio karata do Bliskog istoka

Avio kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Etihad Airways pokrenula je promotivnu akciju na kojoj će u narednih tri nedelje biti snižene cene avio karata do Bliskog istoka.

Avion avio kompanije Etihad Airways u bojama Mančester Sitija

Promotivno sniženje cena avio karata avio kompanije Etihad Airways startovalo je juče, a trajaće sve do 16. juna 2014. godine, a na popustu su avio karte za putovanje u periodu od današnjeg dana do 30. septembra 2014. godine.

Ovog puta avio kompanija Etihad Airways odredila je jednu cenu za destinacije na Bliskom istoku, a putovanje se obavlja preko glavnog aerodroma ove avio kompanije u Abu Dabiju.

Povoljne povratne avio karte sa mogu kupiti za letove sa beogradskog aerodroma do Bahreina, Medine, Kuvajta, Džede, Damana, Rijada, Dohe, Muskata ili direktno do Abu Dabija po ceni već od 619 EUR.

Na sniženju su i avio karte u biznis klasi do ovih destinacija sa aerodroma “Nikola Tesla” po ceni od 1649 EUR.

Ova promotivna akcija podrazumeva standardnu uslugu avio kompanije Etihad Airways, a u cenu povratnih avio karata uračunati su svi dodatni troškovi.

Broj avio karata je ograničen i ponuda zavisi od raspoloživosti mesta, pa je najbolje da već danas pozovete naše agente za više informacija.

Online rezervacije letova avio kompanije Etihad Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Etihad Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar