Qatar Airways Nova promotivna akcija

Qatar Airways: Promotivna akcija za letove sa novog aerodroma

Avio kompanija Qatar Airways nedavno se preselila na Hamad International, novi aerodrom u Dohi, a kako bi obeležila taj važan momenat ova avio kompanija organizovala je novu promotivnu akciju sa popustom i do 20%.

Avio kompanija Qatar Airways

Promotivna akcija koju je priredila avio kompanija Qatar Airways trajaće sve do 11. juna 2014. godine, a povoljne avio karte do raznih svetskih destinacija mogu da se iskoriste za putovanja u periodu od današnjeg dana pa do 12. decembra 2014. godine.

Na ovom promotivnom sniženju avio karata najinteresantnije deluju letovi avio kompanije Qatar Airways sa beogradskog aerodroma do Kuvajta po ceni već od 496 EUR. Povratne avio karte do Bangkoka su od 609 EUR, do Dohe od 629 EUR, a do Maldiva od 667 EUR.

Povratna avio karta iz Beograda do Lagosa je od 692 EUR, a do južnoafričkog grada Kejptauna avio karta može da se kupi od 696 EUR. Na ovom sniženju našli su se letovi do Ho Ši Min Sitija po ceni od 719 EUR, do Singapura od 744 EUR, do Džakarte od 763 EUR, ali i do Buenos Ajresa od 841 EUR, do Najrobija od 845 EUR i do Balija od 849 EUR.

Qatar Airways flies 3 times weekly to Belgrade, Serbia

Pored ove ponude, avio kompanija Qatar Airways ima zanimljivu 2 za 1 ponudu u svojoj biznis klasi: svi putnici koji odluče da kupe dve avio karte, platiće samo jednu. Za drugu avio kartu biće potrebno samo da se plate dodatni troškovi.

Sve navedene cene na ovoj promotivnoj akciji odnose se na povratne avio karte do destinacija u mreži katarske avio kompanije i sa uračunatim svim dodatnim troškovima. Važi standardna usluga avio kompanije Qatar Airways.

Broj avio karata po ovim cenama je ograničen.

Online rezervacije letova avio kompanije Qatar Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Qatar Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar