Air France: Promotivna akcija Amerika, Azija, Afrika

Air France: Veliko sniženje cena avio karata za Ameriku, Aziju i Afriku

Tek što je pokrenula promotivnu akciju za avio karte do Kanade, avio kompanija Air France ponudila je i povoljne cene za avio karte od Beograda do ostalih destinacija na Američkom kontinentu, Azije i Afrike.

Avion avio kompanije Air France

Velika promotivna akcija će trajati do 3. jula 2014., odnose se na period putovanja od 1. septembra do 10. decembra.

 

Na ovom sniženju mogu se kupiti povoljne avio karte do Sjedinjenih Američkih Država, a najjeftinija je povratna avio karta sa aerodroma “Nikola Tesla” do Njujorka koja se može kupiti već od 604 EUR. Avio karta do Čikaga je od 704 EUR, do Vašingtona i Bostona od 724 EUR, do Hjustona i Los Anđelesa od 764 EUR, do Atlante od 814 EUR, do Tempe od 829 EUR, do San Franciska od 843 EUR, a do Las Vegasa od 899 EUR.

 

Promotivna akcija avio kompanije Air France obuhvata i dve atraktivne destinacije: Havana i Punta Kana. Povratne avio karte sa svim uključenim troškovima do Punta Kane se mogu kupiti od 840 EUR, a do Havane od 869 EUR. Za ove dve destinacije uslovi su malo drugačiji pa se avio karte mogu kupiti do 2. jula, a u odnosu na ostatak ponude francuske avio kompanije, period putovanja ne obuhvata kratak period od 1. do 20. oktobra 2014. godine.

 

Afrički deo ponude obuhvata letove do Johanesburga za koji se mogu kupiti avio karte od 809 EUR i Mauricijus sa cenom avio karte od 925 EUR.

 

Za putnike koji planiraju da posete azijski kontinent, avio kompanija Air France ponudila je jeftine avio karte do šest destinacija. Najjeftinija avio karta je do Pekinga sa cenom od 655 EUR, Delhi je od 659 EUR, Hong Kong od 689 EUR, Bangkok od 726 EUR, Singapur od 759 EUR, a Kuala Lumpur od 784 EUR.

 

Sve cene na ovoj promotivnoj akciji se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima i standardnom uslugom francuske avio kompanija Air France.

 

Broj raspoloživog mesta je ograničen, pa pozovite naše agente što pre.

 

Letovi do kanadskih destinacija se iz Beograda obavljaju letovima avio kompanije Air Serbia, sa presedanjem na pariskom aerodromu Šarl de Gol (Charlnes de Gaulle – oznaka CDG).

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar