Play Friday Blog – Mobilne aplikacije koje olakšavaju putovanje

Najboljih šest aplikacija za mobilne telefone koje će vam pomoći na putovanju

Ako planirate put, ili samo želite da maštate o mestu koje biste hteli da posetite ove aplikacije za vaš iPhone ili Android mobilni telefon će vam biti od koristi.

Aplikacije za mobilni telefon koje olakšavaju putovanje

1. TripIt

Kroz ovu aplikaciju jednostavno prosledite potvrdne mejlove koje ste dobili od hotela, restorana, rent-a-car službe, avio kompanija na plans@tripit.com i automatski vam naprave plan puta koji možete da pratite kroz aplikaciju. Za one koji često putuju postoji opcija godišnje članarine za bolju verziju aplikacije koja u realnom vremenu šalje podsetnike i upozorenja ako kasnite na let, a prikazuje i slobodna sedišta i slično.

2. Gogobot

Postoji preko 60.000 destinacija prikazanih putem ove besplatne aplikacije kroz super slike i korisne komentare za sve, od hotela do restorana do atrakcija. Takođe, aplikacija ima i društvenu komponentu. Ako povežete svoj fejsbuk nalog sa Gogobotom, možete videti koja mesta su najpopularnija među vašim prijateljima. Idealno za one koji temeljno planiraju svoja putovanja i uvek traže preporuke.

3. Scout

Skaut je GPS i glasovna navigacija, koja vas navodi po želji na najbliži restoran, benzinsku pumpu, tržni centar ili neku drugu atrakciju. Aplikacija je korisna jer putem nje možete sa najbližima da podelite detalje o svom letu npr.kad vam sleće avion i slično. Takođe, možete se povezati sa Facebook i Google+ nalozima. Slična Scoutu je app Poynt koja je besplatna i za android uređaje.

4. Word Lens

Nemate uvek vremena da usavršite jezik pre puta i zato je Word Lens super aplikacija koja koristi kameru smartfona kako bi prevela uslikane reči. Idealna je za prevod saobraćajnih znakova, jelovnika, vodiča… Aplikacija podržava engleski, francuski, španski, nemački, italijanski, portugalski i ruski.

Word Lens

5. UrbanSpoon

Uključite aplikaciju, protresete telefon i on vam pronađe najbolji restoran u blizini. Ako ne pronađe iz prve ono što se vama dopada, nastavite da tresete telefon

6. Kayak

Odlična, a besplatna aplikacija za avio putnike. Ovde možete naći najjeftinije letove, informacije o taksama za prtljag, da pratite status leta, vidite plan puta i slično.

Danas kada se nigde ne ide bez telefona, bar ga iskoristite za nešto korisno kao što je planiranje putovanja na prilično jednostavan način.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rent-a-Car Online rezervacije

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar