EasyJet: Od oktobra bez letova iz Beograda do Rima

EasyJet: Ukida se linija Beograd – Rim

Low cost avio kompanija EasyJet saopštila je da će od oktobra ukinuti liniju između Beograda i Rima, samo nekoliko meseci nakon što je ovu liniju i pokrenula.

 

Low cost avio kompanija EasyJet

 

Poslednji let na liniji Beograd – Rim, low cost avio kompanija EasyJet obaviće 25. oktobra, nakoj čega će linija biti izbačena iz zimskog reda letenja ove avio kompanije.

 

Odluka je donesena na osnovu slabe prodaje avio karata, koja je od samog pokretanja linije, 31. marta, bila loša. Drugi razlog verovatno leži u činjenici da iz Beograda do Rima lete još i avio kompanije Air Serbia i Alitalia. Iako se radi o tradicionalnim avio kompanijama, one imaju čvrst položaj na beogradskom aerodromu sa svakodnevnim letovima između italijanske i srpske prestonice i međusobnim kodšer sporazumom.

 

Iz britanske low cost avio kompanije moglo se čuti samo da ovim potezom žele da unaprede efikasnost i profitabilnost svog poslovanja i da će avion koji je saobraćao na ovoj liniji biti raspoređen na isplatljivijim letovima.

 

Avio kompanija EasyJet se ipak neće potpuno povući sa beogradskog aerodroma, jer ona i dalje ne odustaje od letova do Ženeve i Milana, ali će do njih od oktobra leteti sa manjim izmenama.

 

Od 27. oktobra low cost avio kompanija EasyJet leteće na liniji Beograd – Ženeva ponedeljkom, sredom i petkom, umesto dosadašnjih letova utorkom, četvrtkom i subotom.

 

Od 10. novembra biće ukinuti letovi sredom do Ženeve, a od tog datuma smanjuje se i broj letova do Milana sa četiri nedeljna leta na tri, jer će biti suspendovani letovi ponedeljkom. Ovakva izmena je donekle i očekivana, jer najveći broj avio kompanija smanjuju broj svojih letova tokom zimskog perioda.

Online rezervacije letova avio kompanije EasyJet

Rezervišite odmah avio karte kompanije EasyJet online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar