Niški aerodrom dobija nove letove

Novi letovi na niškom aerodromu Konstantin Veliki

Aerodrom u Nišu, “Kostantin Veliki” ovih dana je u završnoj fazi pregovora sa za sad neimenovanom low cost avio kompanijom kako bi u najskorijoj budućnosti bile pokrenute nove avio linije iz ovog grada.

 

Aerodrom Konstantin Veliki, Niš

 

Iako se ime low cost avio kompanije za sad ne navodi, kako se ne bi ugrozio proces pregovaranja, sasvim je izvesno da bi nova linija mogla da bude pokrenuta sa narednim letnjim redom letenja.

 

U tom slučaju, prodaja avio karata bi počela u novembru, a za letove od 31. marta 2015. godine. Zvanično saopštenje sa svim detaljima ovog dogovora se očekuje tokom sredine septembra, za kad je predviđeno oficijalno potpisivanje ugovora.

 

Po rečima Bojana Avramovića, iz Regionalne Razvojne Agencije, za sve nove avio kompanije, bilo tradicionalnog ili low cost karaktera kreirana je jedna tarifa, koju je ova low cost avio kompanija prihvatila. Po izjavi gospodina Avramovića, avio kompanija će leteti do jednog od glavnih evropskih aerodroma koji opslužuje ceo kontinent.

 

Ovo su odlične vesti za aerodrom koji već skoro godinu dana nema ni jednu aktivnu liniju, pa je zbog toga kreiran novi plan koji predviđa da niški “Kostantin Veliki” uskoro postane novo čvorište za low cost avio kompanije.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rent-a-Car Online rezervacije

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar