Friday Blog: Kada je zimovanje jeftino

Friday Blog: Leti jeftinije na skijanje!

Polako nam beži avgust, većina vas se vratila sa odmora, počinju kiše i sada je nabolje vreme da nađete jeftinije avio karte za sezonu skijanja! Neke avio kompanije su već izbacile svoje planove za zimske letove.

Zašto sada rezervisati?

Kada avio kompanije napišu “cene od…”, to obično znači da imaju tek nekoliko letova po toj ceni. Što ranije rezervišete, veće su šanse da dobijete promotivnu cenu avio karte. Ako čekate novembar ili decembar bićete samo jedan od mnogo putnika koji traže isto što i vi. Tako da su manje šanse da ćete naći let, a i platićete skuplje. Ako razmišljate gde ćete, postoji nekoliko najpoznatijih destinacija koje imaju slavna skijališta.

Austrija

Prizor i atmosfera su jedinstveni, moderna sela i dalje imaju stari šarm, a ljudi su veoma gostoprimljivi. Skijanje je na svetskom glasu, od porodičnih rezortova kao što su Katschiberg i Kaprun do ogromnih ski odmarališta kao SkiWelta ili Ski Cirkusa, preko snoubording Meke – Mayerhofena i Soldena i neverovatnih staza Kitzbuela i St. Antona. Koje god mesto da izaberete, kažu, vratićete se.

Francuska

Nijedna destinacija ne nudi toliki izbor kao Francuska. Između Paradiskija, Tri Doline, Gran Masiffa, Portes du Soleil i Mlečnog puta, neće biti lako da se odlučite. Porodice će biti oduševljene mestima kao što su Flaine, Alpe d’Huez, Serre Chevalier i Lex Deux Alpes, koja imaju široke staze i mnogo aktivnosti van ski padina.

Italija

Šta je najbolja stvar vezana za skijanje i snoubording u Italiji? Hm… Osim cene koja nije previše visoka, odmarališta sa dugom istorijom, porodičnih hotela, tu je i činjenica da ćete ovde probati najbolja vina i jesti najbolju hranu.

Švajcarska

Ako volite skijanje, ovde morate otići bar jednom u životu. Švajcarska je poznata po satovima, čokoladi i Alpima. Najveći broj ski odmarališta, od manje poznatih (Kandersteg), do najboljeg rizorta na svetu (Zermatt), se nalazi u ovoj zemlji kantona a, švajcarci u svom stilu uspevaju da spoje nasleđe sa modernim trendovima. Ovo u kombinaciji sa četiri različite kuhinje koje možete probati = bingo!

Još par dana avgusta i leta… Zato požurite! :)

 

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar