Temišvar – alternativa za beogradski aerodrom

Po lošem vremenu sletanje u Temišvar

Aerodrom u Temišvaru postaje alternativni aerodrom mnogim avio kompanijama pri lošim vremenskim uslovima na aerodromu Beograd.

Aerodrom Temisvar avio karte

Do sada je već šest avio kompanija odabralo korišćenje aerodroma u Temišvaru kada vremenski uslovi ne dozvoljavaju sletanje na aerodom Nikola Tesla. Avio kompanije Air Serbia, Etihad Airways, Lufthansa, Wizz Air, Tarom i od pre nekoliko dana i Turkish Airlines su prijavili temišvarski aerodrom kao alternativu za aerodrom Beograd pri lošim vremenskim uslovima.

Aerodrom u Temišvaru je dobar izbor za većinu avio kompanija zbog adekvatne infrastrukture, dobrih vremenskih uslova i piste duge 3,5 kilometara, što znači da bilo koji tip letelice može da sleti na temišvarski aerodrom.

Vest o izboru aerodroma Temišvar kao alternative za aerodrom Beograd je loša vest za niški aerodrom koji odlikuju odlični vremenski uslovi i visoka vidljivost tokom cele godine, međutim odluka je doneta zbog manjka tehničkih uslova na aerodromu u Nišu iako je aerodrom u Temišvaru udaljen 160 km od Beograda.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar