Air France – Povoljno do gradova u Severnoj Americi

Avio karte za Njujork, Filadelfiju, Boston i Vašington već od 449 EUR!

Još jednom podsećamo na fantastične cene avio karata avio kompanija Air France, KLM i Delta za letove do gradova u SAD i Kanadi.

Air France Beograd avio karte Amerika New York Toronto Cikago

U narednom periodu, sve do kraja marta naredne godine i uz izuzetak za vreme novogodišnjih praznika, možete odleteti po veoma povoljnim cenama do gradova u Severnoj Americi.

Avio karte za letove iz Beograda do Pitsburga su već od 439 EUR, do Bostona, Njujorka, Filadelfije i Vašingtona možete kupiti već od 449 EUR, do Montreala po ceni od 499 EUR, do Čikaga i Detroita od 509 EUR, a do Toronta i Mineapolisa od 515 EUR.

Za letove do kanadskih gradova Kalgarija i Vankuvera možete kupiti avio karte po ceni od 559 EUR, do Atlante i Hjustona od 565 EUR, do San Franciska i Los Anđelesa po ceni od 569 EUR, a do Las Vegasa i Majamija od 579 EUR.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima. Sve letove avio kompanije Air France, KLM i Delta obavljaju u saradnji sa avio kompanijom Air Serbia i uz jedno presedanje u nekom od čvorišta u Evropi.

Broj mesta po ovim cenama je ograničen, pa vam savetujemo da već danas rezervišete Vaše avio karte putem sistema za rezervaciju na Playtravel.rs sajtu ili da pozovete naše agente, ukoliko Vam je potrebna pomoć.

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar