Air Serbia – Pripreme za letove Beograd – Njujork po planu

Prodaja avio karata Beograd – Njujork trebala bi da počne u četvrtak

Agencija Sjedinjenih Američkih Država, Transport Security Administration pozitivno je ocenila stanje bezbednosti na aerodromu u Beogradu, čime je ispunjen još jedan od preduslova za uspostavljanje direktnih letova Beograd – Njujork.

Air Serbia Beograd Njujork avio karte uskoro u prodaji

Agencija Sjedinjenih Američkih Država posvećena bezbednosti saobraćajnog sistema, Transport Security Administration (TSA) posetila je nedavno aerodrom “Nikola Tesla”. Ovo je deo standardne procedure, koja je započeta na osnovu aplikacije avio kompanije Air Serbia za uspostavljanje direktnih letova za Ameriku.

Kako je saopštio Direktorat Civilnog Vazduhopolovstva, TSA je bila zadovolja stanjem zatečenim na beogradskom aerodromu, što je letove Beograd – New York još više približilo realnosti.

Sa druge strane, Premijer Republike Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će prodaja avio karata Beograd – Njujork početi u četvrtak, kada se otvara Sajam Turizma u Beogradu.

Premijer je još jednom naglasio da će letovi do Njujorka biti uspostavljeni u junu, ali i da će cena biti konkurentna onim koje nude druge avio kompanije. Velika prednost ovih letova u odnosu na one koje nude druge avio kompanije je, kako on navodi, što više neće morati da se gubi vreme na presedanje.

Istovremeno, Premijer Republike Srbije ukazao je i na to da se ne očekuje da će ova linija biti profitabilna bar u naredne tri godine. “Letimo tamo zbog imidža, zbog prestiža, da bi bili centar Jugoistočne Evrope”, rekao je on i naveo da trenutno nepostoje direktni letovi iz Atine, Sofije, pa i Bukurešta ka destinacijama u SAD.

Predstavnici avio kompanije Air Serbia za sad nisu izdali zvanično saopštenje u vezi sa novom linijom ove avio kompanije

Letovi Beograd – Njujork zvanično su najavljeni 9. novembra, a za sad je poznato da će srpska avio kompanija leteti pet puta nedeljno na ovoj liniji, dok će preostala dva dana u nedelji na koristiti kod-šer letove avio kompanije Air Berlin.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar