Air Serbia: “Happy Friday” promo akcija za 21. novembar

I ovog petka Air Serbia nudi povoljne avio karte do gradova iz svoje mreže letova

 

Za današnji dan, 21. novembar, domaća avio kompanija Air Serbia spremila je snižene cene avio karata za letove iz Beograda do Brisela, Frankfurta, Larnake i Milana.

 

Air Serbia Happy Friday avio karte Beograd

 

Samo danas možete kupiti povoljnije povratne avio karte za letove iz Beograda do Milana po ceni već od 105 EUR, do Frankfurta od 115 EUR, do Brisela od 135 EUR i do Larnake od 175 EUR.

 

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uračunatim svim dodatnim troškovima. U cenu je uključena standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a srpska nacionalna avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

 

Avio karte se mogu kupiti za period putovanja od 24. novembra 2014. godine do 15. juna 2015. godine, a sa izuzetkom u periodu od 17. decembra 2014. do 13. januara 2015. i od 29. marta do 17. aprila naredne godine.

 

Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen!

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar