Air Serbia – Najavljena mogućnost regionalne akvizicije i dalje bez potvrde

Srpska avio kompanija za sad ne planira da preuzme neku od avio kompanija u regionu

Potpredsednik avio kompanije Air Serbia danas je odbacio mogućnost akvizicije neke od regionalnih avio kompanija uz obrazloženje da ta odluka nije razmatrana na skupštinskom odboru.

Air Serbia Beograd regionalna akvizicija Montenegro Airlines

Informacije o širenju nacionalne avio kompanije već izvestan period su aktuelne u našim medijima, posebno posle izjave premijera Republike Srbije Aleksandra Vučića, krajem prošle godine. On je tada izjavio da avio kompanija koristi investicije kako bi ojačala svoju poziciju u regionu, akvizicijom jedne od avio kompanija sa Balkana.

Premijer je takođe obrazložio da bi Air Serbia do sada već ostvarila preuzimanje nekoliko avio kompanija da nije političkih prepreka. Potpredsednik avio kompanije Air Serbia danas nije mogao da potvrdi informaciju o preuzimanju neke avio kompanije sa Balkana od strane avio kompanije Air Serbia.

Spekulisano je da je avio kompanija Montenegro Airlines upravo jedna od avio kompanija koju bi preuzela Air Serbia, što je usledilo kao posledica potpisivanja ugovora o komercijalnoj saradnji izmedju avio kompanije Etihad Airways i Montenegro Airlines.

Ove godine počinje treći pokušaj privatizacije avio kompanije Montenegro Airlines koji će možda doneti neke novosti vezano za spekulacije o akviziciji ili možda i o kupovini od strane avio kompanije Etihad Airways, koja je dokumentaciju za tender već kupila ali nije iznela ponudu.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar