Air Serbia: Promotivne cene avio karata za Online kupovinu

Avio kompanija Air Serbia u okviru akcije “Specijalna nedelja” nudi povoljne cene avio karata za kupovinu online

 

Samo danas, 23. novembra 2014. godine, na promo akciji domaće avio kompanije su avio karte za letove iz Beograd do Kopenhagena, Dizeldorfa i Pariza, koje možete kupiti putem našeg sajta.

 

Air Serbia Online kupovina nedeljom

 

Preko sistema za rezervaciju avio karata na našem sajtu, možete kupiti avio karte za letove iz Beograda do Dizeldorfa po promotivnoj ceni već od 125 EUR, avio karte do Kopenhagena su od 135 EUR, a do Pariza od 175 EUR.

 

Ove cene se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Povratne avio karte možete kupiti za putovanja u periodu od 24. novembra 2014. godine do 15. juna 2015. godine, osim u periodu od 17. decembra 2014. do 13. januara 2015. godine i od 29. marta 2015. do 17. aprila 2015. godine.

 

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (BEG), a u polje “Do” jednu od tri navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

 

“Specijalna nedelja” je redovna akcija avio kompanije Air Serbia na kojoj se svake nedelje mogu kupiti jeftine avio karte do različitih destinacija, putem onlajn kupovine.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar