Air Serbia – Promo akcija do kraja dana za online kupovinu avio karata

Na promo akciji za online kupovinu nedeljom povoljne avio karte do Praga, Tel Aviva i Zagreba, već od 109 EUR

Do kraja današnjeg dana, 5. jula, rezervišete povoljne avio karte za letove iz Beograda do Zagreba, Tel Aviva i Praga sa samo par klikova na sajtu Playtravel.rs.

Air Serbia Beograd Prag avio karte

Samo danas u ponudi su povoljne avio karte za letove iz Beograda do Zagreba po ceni već od 109 EUR, do Praga po ceni od 159 EUR, a avio karte Beograd – Varna možete rezervisati po ceni već od 209 EUR.

Air Serbia Beograd Zagreb avio karte

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima, kao i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 EUR po pravcu.

Avio karte možete rezervisati za putovanja od 6. jula do 14. decembra 2015., osim za letove ka Beogradu u periodu između 6. jula i 7. avgusta i iz Beograda u periodu između 24. jula i 6. septembra.

Air Serbia Beograd Tel Aviv avio karte

 

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (oznaka aerodroma “Nikola Tesla” je BEG), a u polje “Do” jednu od dve navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

“Specijalna nedelja” je redovna akcija avio kompanije Air Serbia na kojoj se svake nedelje mogu rezervisati jeftine avio karte do različitih destinacija, putem onlajn kupovine.

U sistemu za rezervaciju avio karata možete naći povoljne avio karte i za mnoge druge letove.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar