Air Serbia – Promocija Happy Friday za 25. mart

Povoljne avio karte do dva grada u Evropi, već od 129 EUR!

Samo danas, 25. marta, na promotivnoj akciji Srećan Petak avio kompanije Air Serbia možete kupiti povoljne avio karte do Milana i Bejruta.

Air Serbia Happy Friday Srecan Petak Beograd Milano Bejrut

Na promotivnoj akciji Happy Friday ovog petka u ponudi avio kompanije Air Serbia su se našle povoljne avio karte za letove iz Beograda do Milana po ceni već od 129 EUR, kao i do Bejruta po ceni već od 199 EUR.

Avio karte po ovim cenama možete kupiti samo tokom današnjeg dana, 25. marta 2015. godine, a za putovanja u periodu od 28. marta do 30. septembra 2016. godine, osim u za letove iz Beograda od 29. aprila do 1. maja, i od 16. jula do 11. septembra 2016. godine. Za letove ka Beogradu važe izuzetci u periodu od 4. do 8. maja, kao i od 25. juna do 6. avgusta 2016. godine.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima. U cenu je uračunata standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

Broj raspoloživih mesta je ograničen, pozovite odmah ili rezervišite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs.

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar