Air Serbia – Srećan Petak promo za avio karte do 4 evropska grada

Povoljne avio karte za Split, Skoplje, Frankfurt i Varnu[/lid]

Ovog petka, 17. aprila možete kupiti povoljne avio karte za letove iz Beograda do Frankfurta, Splita, Skoplja ili Varne na najnovijoj promotivnoj akciji “Happy Friday” avio kompanije Air Serbia.

Air Serbia Beograd Split Skoplje Varna Frankfurt

Samo danas, možete kupiti povoljne povratne avio karte za letove na liniji Beograd – Split i Beograd – Skoplje po ceni već od 109 EUR.

Povratne avio karte za letove Beograd – Frankfurt i Beograd – Varna na današnjoj promotivnoj akciji možete kupiti već od 149 EUR.

Avio karte koje možete kupiti samo u petak, 17. aprila 2015. na ovoj promotivnoj akciji važe za putovanja u periodu počev od 20. aprila do 14. decembra 2015. godine. Split je na raspolaganju za putovanja od 15. maja do 23. oktobra, a Varna od 15. juna do 14. septembra 2015. Akcija se ne odnosi na periode putovanja: iz Beograda između 24. jula i 6. septembra, za Beograd između 26. juna i 7. avgusta 2015. godine.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima. U cenu je uračunata standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

Broj raspoloživog mesta je ograničen, pozovite odmah ili rezervišite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs.

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar