Wi-fi na letovima avio kompanije Air Serbia

Surfovanje internetom uskoro moguće i u avionima srpske avio kompanije

Posle nekoliko evropskih avio kompanija kao što su British Airways, Turkish Airlines i Lufthansa i avio kompanija Air Serbia uvodi uslugu bežičnog interneta u svim svojim letelicama tipa Airbus.

Air Serbia wireless internet

Tokom leta putnicima će biti dostupan hotspot preko koga će moći svoje uređaje da spoje sa wi-fi internetom u avionu.

Odluka o uvođenju wi-fi usluge za putnike tokom letova predstavlja korak dalje za avio kompaniju Air Serbia u smislu kreiranja dodatnih vrednosti za svoje putnike.

Avio kompanija Air Serbia je ujedno i prva avio kompanija sa teritorije bivše Jugoslavije koja će omogućiti svojim putnicima da surfuju internetom tokom leta. Potpuno novi vid usluge putnici će moći da koriste već tokom letnje sezone, ali u početku samo na letelicama tipa Airbus.

Uvođenje interneta tokom leta u potpunosti podržava plan avio kompanije Air Serbia da tokom 2015. godine poboljša nivo usluge svojim putnicima kako tokom leta tako i na aerodromima kroz inovacije koje su nalaze u fazi realizacije. Povećanje nivoa usluga i inovativni pristup deo je cilja da avio kompanija Air Serbia zauzme mesto vodeće avio kompanije u regionu.

Da je avio kompanija Air Serbia na dobrom putu za relaizaciju svog plana potvrđuje i internacinalni websjat “AirlineRatings” koji je povećao ocene za bezbednost i proizvode kompanije Air Serbia. Srpska nacionalana avio kompanija dobila je šest od sedam zvezdica za ocenu bezbednosti i pet zvezdica za usluge, što je ujedno i najviša ocena koju je dobila neka avio kompanija u regionu.

Primena koncepta pružanja kompletne usluge za putnike uz želju da one budu kompetativna prednost je dovela do dobrih rezultata i približava avio kompaniju Air Serbia ka vodećoj poziciji u regionu.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar