Air Transat – Direktni letovi Zagreb Toronto

U avio kompaniji Air Transat zadovoljni dosadašnjom prodajom avio karata

Kanadska avio kompanija Air Transat ovih dana se priprema za direktne letove Zagreb – Toronto koje planira da uspostavi od 14. juna.

Air Transat Zagreb Toronto avio karte

U pitanju je sezonska linija, sa jednim letom nedeljnim, koju će avio kompanija Air Transat obavljati sve do 4. oktobra 2016. godine.

Air Transat jedna je od najkvalitetnijih kanadskih avio kompanija i letove iz Hrvatske prestonice planira da obavlja avionima Airbus A330-200, koji mogu da prevezu do 345 putnika.

Avio karte već su u prodaji, a čelnici ove kompanije navode da su zadovoljni dosadašnjim brojem putnika koji su već kupili svoje avio karte.

Ipak, avio kompanija Air Transat istakla je da i uprkos dobrom odzivu, nije zainteresovana za uspostavljanje redovne linije Zagreb – Toronto ove godine, ali u isti mah nije navedeno kakve su šanse da ovakvo mišljenje bude promenjeno naredne godine.

Air Transat saobraća do još nekih destinacija u Evropi poput Budimpešte ili Praga, a trenutno je jedina koja je ponudila direktnu liniju Zagreb – Toronto.

Avio karte možete rezervisati već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije i pomoć pri rezervaciji pozovite naš call centar.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar