Alitalia – Promotivna akcija za letove ka Italiji i Evropi

Niže cene za jesenje putovanje!

Italijanska avio kompanija Alitalia pokrenula je primamljivu promotivnu akciju za letove ka destinacijama u Italiji, Evropi, kao i gradovima u Severnoj Africi.

Alitalia promotivna akcija letovi ka Italiji i Evropi

Promotivna akcija trajaće do 18. aprila, a do tad možete da kupite avio karte za letove iz Beograda do Rima po ceni već od 109 EUR, do Trsta i Istanbula od 159 EUR, do Torina, Milana, Verone, Venecije, Bolonje, Firence, Đenove, Pize, Napulja i Ciriha već od 169 EUR, do Tirane, Madrida, Barselone i Pariza već od 179 EUR, a do Londona od 189 EUR.

Avio karte za letove do Barija, Katanije, Palerma i Kaljarija možete kupiti po ceni već od 199 EUR, do Nice po ceni od 219 EUR, do Alžira od 289 EUR, do Tunisa od 299 EUR, kao i do Kaira po ceni od 329 EUR.

Sve navedene cene su sa već uračunatim svim dodatnim troškovima i odnose se na povratne avio karte za letove iz Beograda.

Promotivna akcija važi za putovanja od 12. septembra do 18. decembra 2016. godine, uz neka ograničenja.

Broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen na svim letovima pa Vašu avio kartu možete rezervisati već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna asistencija pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar