Wizz Air – strana avio kompanija sa najvećim brojem putnika iz Beograda

Koliko su uspešne strane avio kompanije u Beogradu?

Avio kompanija Air Serbia najuspešnija je avio kompanija koja obavlja letove sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, ali kakve rezultate su zabeležile druge avio kompanije u prvoj polovini godine?

Aerodrom Nikola Tesla Beograd Air Serbia Lufthansa avio kompanije

Low cost avio kompanija Wizz Air i dalje je najuspešnija strana avio kompanija koja obavlja letove iz Beograda. Iako je ova avio kompanija smanjila broj letova, tokom prve polovine godine prevezla je više od 190.000 putnika. Ipak, ovo je za 11,4% manja cifra od prošlogodišnje.

Na drugom mestu je avio kompanija Lufthansa sa 136.000 putnika, koju prati avio kompanija Montenegro Airlines sa više od 113.000 putnika. Za razliku od mađarske low cost avio kompanije, ova dva prevoznika zabeležila su povećanje broja putnika u odnosu na prošlu godinu. Avio kompanija Lufthansa, sa svojim partnerskim avio kompanijama Austrian Airlines i Swiss istakla je da očekuje još bolje rezultate u budućnosti.

U narednom periodu očekuje se da će avio kompanija Montenegro Airlines i dalje najčešće posećivati aerodrom u Beogradu. Nju će po obavljenim letovima pratiti avio kompanije Lufthansa, Wizz Air, Austrian Airlines i Turkish Airlines.

Ipak sve avio kompanije imaće malo drugačiji red letenja tokom zimskog perioda o čemu ćemo pisati uskoro.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar