Friday Blog – Feng shui za idealno romantično putovanje

Dan zaljubljenih, mesto iz snova, sastanak sa idealnom osobom … Ne zvuči loše?

Nekoliko dana pre večnog horora za samce, Dana zaljubljenih, ili onog dana kada bliža i dalja rodbina broje još jednu pogled-ispod-oka-jer-si-sam/a godinu, australijska low cost avio kompanija Jetstar Airways je rešila da herojski uskoči u pomoć, nudeći nam bekstvo od gore pomenutih, možda čak i potencijalnu ljubav.

dan zaljubljenih jetstar

Jetstar Airways se u ovom projektu udružio sa feng šui majstorom, Dejvidom Tongom, a kampanju su nazvali „Love is in the Zodiac Pair”.

Putnici se uloguju na web sajt kako bi popunili upitnik u kom unose podatke o tome da li imaju partnera, kog datuma su rođeni, da li žele da osvoje nagradno „blind-date“ putovanje, i usput da opišu sebe i svoj sastanak iz snova.

Nakon toga, stiže vam personalizovan feng šui – vaš kompatibilni horoskopski znak, sudbinski najbolja sedišta u avionu, najbolja destinacija i aktivnosti kojima bi trebalo da se bavite.

Na primer, za rođene u godini konja, najbolji par je neko rođen u periodu koze. Oni bi trebalo da sede u redovima devet, 19 ili 29 i putuju na Bali, Džakartu ili Novi Zeland.

Avio kompanija i Tong će zajedno odabrati feng šui-e koji se najbolje podudaraju, a srećnici idu na trodnevno putovanje. Međutim, na kraju svakog dana odlučivaće da li idu kući ili ostaju na sastanku.

U prvih sedam sati kampanje čak 5.000 ljudi je popunilo upitnik. Većina je sebe opisala kao kreativne, darežljive i pune avanturističkog duha.

Putovanje je zakazano za period od 13. do 15. februara, a da li su zvezde pogodile par, videćemo 3. marta na YouTube kanalu avio kompanija.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rent-a-Car Online rezervacije

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar