Emirates promotivna akcija “Welcome Spring”

Letovi do gradova u Aziji na promociji avio kompanije Emirates

Prolećna promotivna akcija avio kompanije Emirates donosi povoljne avio karte za letove iz Beograda do velikog broja destinacija u Aziji.

avio karte Emirates promo akcija azija mart 2015

“Welcome Spring Special” promotivna akcija traje sve do 6. aprila.

Na ovoj promociji najjeftinije avio karte se mogu kupiti za letove na relaciji Beograd – Mumbaj po ceni već od 510 EUR. Primamljivo deluje i avio karta do Bangkoka koju možete kupiti po ceni već od 515 EUR, do Delhija i Šangaja avio karte možete kupiti od 551 EUR, do Tokija od 615 EUR, do Hong Konga od 519 EUR, do Seula od 628 EUR.

Avio karte za letove do Tajpeja na ovoj promotivnoj akciji možete kupiti već od 654 EUR, do Ho Ši Mina od 656 EUR, do Manile od 678 EUR, do Kuala Lumpura od 691 EUR, do Maldiva od 718 EUR, do Kolombo od 728 EUR, do Singapura od 768 EUR i do Denpasara od 829 EUR.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Emirates. Letovi se izvode u saradnji sa avio kompanijom FlyDubai koji obavlja letove od Beograda do Dubaija, gde se vrši presedanje pre nastavka putovanja do odabrane destinacije.

Prolećna promocija avio kompanije Emirates traje sve do 6. aprila, a važi za putovanja u periodu od 10. marta do 10. decembra 2015. godine.

Period prodaje kao i broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen na svim letovima pa Vašu avio kartu možete rezervisati već danas on line putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna asistencija pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Emirates

Rezervišite odmah avio karte kompanije Emirates online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar