Etihad Airways: Inauguralni let za Dalas

Avio kompanija Etihad Airways obeležila je inauguralni let za Dalas.

Nacionalana avio kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata, Etihad Airways, uspostavila je šesti direktni let iz Abu Dabija ka Sjedinjenim Američkim Državama. Nova destinacija u ponudi avio kompanije Etihad Airways je Dalas, aerodrom Fort Vort.

Etihad Abu Dabi Dalas

Svi putnici na prvom letu ka Dalasu su dobili sertifikate za uspomenu, a zvanična ceremonija i presecanje vrpce je organizovana na aerodromu Fort Vort, u Dalasu.

Uspostavljanje nove direktne linije Dalas/Fort Vort dodatno osnažuje mrežu avio kompanije Etihad Airways, izlazeći u susret povećanoj tražnji putnika sa Bliskog Istoka i Indijskog potkontinenta, kao i jačanju ekonomskih veza između Abu Dabija i SAD. 

Avio kompanija Etihad Airways je obezbedila i dodatne pogodnosti za sve putnike ka SAD, izgradnjom novog namenskog objekta na terminalu 3, za carinsku i pograničnu zaštitu SAD, što je stavilo Abu Dabi na spisak jako retkih aerodroma koji pruža uslugu carinjenja. Nova uslugu pruža putnicima dodatan komfor, jer kroz carinsku kontrolu prolaze u Abu Dabiju, a u SAD dolaze kao putnici u okviru domaćeg saobraćaja i ne prolaze kontrolne punktove.

Let na relaciji Abu Dabi – Dalas avio kompanija Etihad Airways će obavljati tri puta nedeljno, sa letelicom Boeing 777-200LR, sa ultra dugačkim rasponom, tri kabine i 237 sedišta, od kojih su 8 apartmana u prvoj klasi, 40 sedišta u biznis klasi i 189 sedišta u ekonomskoj klasi.

Let iz Abu Dabije je planiran u 10:10 časova, sa planiranim sleteanjem u Dalas u 16:50 časova. Let iz Dalasa je planiran u 18:50 časova, a sletanje u Abu Dabi u 20:00 časova.

Prvi komercijalni let je planiran za 16. april 2015. godine i avio karte je moguće kupiti već danas.

Raspored letova avio kompanije Etihad Airways za Dalas/Fort Vort

Br. leta Mesto poletanja Vreme poletanja Odredište Vreme sletanja Frekventnost Avion
EY161 Abu Dabi (AUH) 10:10 Dalas/Fort Vort (DFW) 16:50 svakodnevni B777-200LR
EY160 Dalas/Fort Vort (DFW) 18:50 Abu Dabi (AUH) 20:00 svakodnevni B777-200LR

Sve informacije o avio kompanije Etihad Airways, aktuelnim promocijama i novim letovima možete naći samo na Play Travel sajtu.

Rezervacije avio karata avio kompanije Etihad Airways možete napraviti na našem sajtu ili ukoliko Vam je potrebna asistencija pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Etihad Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Etihad Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar