Etihad Airways – Predstavljeni novi avioni i nove uniforme

Etihad Airways u novu godinu ulazi sa novim imidžom i podižući nivo kvaliteta svoje usluge

Avio kompanija Etihad Airways pripremila je zanimljiv završetak jedne vrlo uspešne godine iza sebe, predstavljajući svoju viziju budućnosti, ispunjenu inovacijama, kroz do sada neviđeni luksuz, udobnost i vrhunsku uslugu uz dva nova aviona: Airbus A380 i Boeing 787.

Etihad Airways nove uniforme

Oba nova aviona predstavljena su u novom dizajnu „Lica Abu Dabija“ i otvorena su prvi put 18. decembra 2014. godine, otkrivajući, jednu od najluksuznijih kabina na svetu, Etihad Rezidenciju, trosobni apartman u vazduhu. Etihad Rezidencija™ uključuje dnevnu sobu, zasebno kupatilo i po prvi put u avio-industriji, ličnog batlera. Etihad Rezidencija™ se nalazi u prednjem delu gornje palube aviona A380, na površini od 125 kvadratnih metara i predviđena je za jednog ili dva putnika.

 

Airbus A380 je jedini avion avio kompanije Etihad Airways koji ima apartmane u Prvoj klasi, dok letelica Boeing 787 ima sobe u prvoj klasi na avionu sa rashlađenim mini-barom i sedištima koja se mogu spojiti kako bi se formirao krevet. Ukupno 70 biznis studija nalazi se na gornjoj palubi aviona Airbus A380, dok Boeing 787 ima 28 biznis studija. Ekonomska Smart Seat klasa će pružiti unapređeni komfor sa jedinstvenim „fixed wing“ naslonom za glavu na svim sedištima na obe letelice, Airbus A380 i Boeing 787.

U planovima avio kompanije Etihad Airways je da tokom 2015. godine preuzme još četiri letelice Airbus A380 i tri letelice tipa Boeing 787.

Etihad Airways avion A380

Video snimke aviona u visokoj rezoluciji možete pronaći na sledećem linku.

Letelica Airbus A380 će obavljati svakodnevne letove ka aerodromu Hitrou u Londonu od 27. decembra, dok će Boeing 787 leteti za Dizeldorf od 1. februara 2015. godine.

Uz glamurozno predstavljanje dva nova aviona avio kompanija Etihad Airways je organizovala i modnu reviju na kojoj je predstavila nove uniforme za kabinsko osoblje.

Etihad Airways nove uniforme kabinsko osoblje

Nove uniforme kabinskog osoblja predstavljaju spoj elegancije, udobnosti i praktičnosti i pre svega novi indentitet brenda.

Italijanski modni dizajner Belota je izabrao toplu čokolodna braon boju za osnovnu boju svih tipva unoformi dok je tamno ljubičasta boja dodata uniformama za kabinsko osoblje i radnike u salonu, tamno narandžasta prisutna na uniformama za zemaljsko osoblje i radnike sektora posebnih usluga.

Online rezervacije letova avio kompanije Etihad Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Etihad Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar