KLM: Najniže cene avio karata do Amerike do sad

Holandska avio kompanija u promotivnoj ponudi nudi avio karte iz Beograda do Severne Amerike po do sad možda i najnižim cenama!

Velika promotivna akcija avio kompanije KLM – Royal Dutch Airlines obuhvatila je povoljne avio karte iz Beograda do 13 destinacija u Kanadi i Sjedinjenim Američkim Državama.

KLM promo akcija avio karte Beograd Amerika

Na promotivnoj akciji navedene su cene koje su među najnižim do sad.

Povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima za letove iz Beograda do Vašingtona i Bostona možete kupiti već od 418 EUR, dok je avio karta do Njujorka već od 423 EUR. Avio karte za letove na relaciji Beograd – Čikago i Beograd – Detroit možete kupiti već od 488 EUR.

U ponudi su i povoljne avio karte do kanadskih destinacija Montreal koje možete kupiti po ceni od 477 EUR, Toronto od 497 EUR i Kalgari od 543 EUR.

Na promociji su avio karte za letove iz Beograda do Atlante po ceni od 545 EUR, avio karte do San Franciska od 550 EUR, do Majamija i Los Anđelesa su od 555 EUR, a do Las Vegasa se mogu kupiti po ceni od 617 EUR.

Cene navedene na ovoj promotivnoj akciji važe za povratne avio karte, sa svim uključenim dodatnim troškovima i za standardnu uslugu avio kompanije KLM.

Holandska avio kompanija ima kodšer sporazum sa avio kompanijom Air Serbia, koja obavlja letove do Amsterdama ili Brisela u kojima se vrši presedanje na let koji vodi na severnoamerički kontinent. Iz Amsterdama putnici nastavljaju svoje putovanje sa avio kompanijom KLM, a iz Brisela sa američkom avio kompanijom Delta, koja je partner holandske avio kompanije.

Promotivna akcija traje do 28. februara i važi za letove u narednih 12 meseci.

Broj mesta po ovim cenama ograničen, preporučujemo da Vašu avio kartu rezervišite već danas online rezervacijom na našem sajtu playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

 

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

5 Komentara
 1. Rezervacija karte

  Marica Andric
   odgovori
  11/04/2016

  Da li moze da se rezervise za avgust u maju povratna karta za Vasington i koja bi bila cena karte?Suprug bi putovao posle dvadesetog avgusta i bio tamo pet meseci.

  • Play Travel
    odgovori
   14/04/2016

   Marice,kupovinu avio karata najbolje je izvršiti što ranije. Cene avio karata su podložne promenama i zavise od raspoloživih mesta u avionu.
   U ovom trenutku najpovoljnija cena avio karte za navedeni period iznosi 59.519 RSD.

 2. Haris Hido
   odgovori
  09/02/2019

  Pozdrav,
  Koja je cijena povratne karte iz Atlante-USA do Beograda od Maja 24 do Juna 22 Hvala

 3. Karta za Memphis, USA

  Radmila Stevanovic
   odgovori
  22/12/2019

  Dobar dan,
  interesuje me cena karte Beograd – Memphis , drzava Tennessee, TN, USA, polazak oko 30.01.2020, sa povratkom oko 17.03.2020. Hvala!
  Srdacno,
  Radmila Stevanovic

 4. Zvjezdana
   odgovori
  17/01/2020

  Molim ponude povratnih karta od Bg do Detroita, a moze i do Toronta. period od 25 ili 26 Juna do 1,2,ili 3 Augusta.

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar