KLM – Povoljno do destinacija u Severnoj Americi

Najpovoljnije cene avio karata za gradove u Kanadi i SAD!

Do početka letnje sezone i dalje imate priliku da kupite avio karte za letove ka gradovima u Severnoj Americi po do sad najnižim cenama.

KLM povoljne avio karte Beograd Kanada Severna Amerika

Avio kompanije Air France, KLM i Delta u svojoj ponudi i dalje imaju avio karte po najpovoljnijim cenama, pa avio karte za letove iz Beograda do Bostona, Njujorka, Filadelfije i Vašingtona možete kupiti po ceni već od 449 EUR, do Montreala po ceni od 499 EUR, do Čikaga i Detroita od 509 EUR, a do Toronta i Mineapolisa od 515 EUR.

Za letove do Kalgarija i Vankuvera možete kupiti avio karte po ceni od 559 EUR, do Atlante i Hjustona od 565 EUR, do San Franciska i Los Anđelesa po ceni od 569 EUR, a do Las Vegasa i Majamija od 579 EUR.

Navedene cene se odnose na povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima. Sve letove avio kompanije Air France, KLM i Delta obavljaju u saradnji sa avio kompanijom Air Serbia i uz jedno presedanje u nekom od glavnih čvorišta u Evropi.

Broj mesta po ovim cenama je ograničen, pa vam savetujemo da već danas rezervišete Vaše avio karte putem sistema za rezervaciju na Playtravel.rs sajtu ili da pozovete naše agente, ukoliko Vam je potrebna pomoć.

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar