LOT – Promotivna akcija za veliki broj destinacija

Avio karte do Varšave od 79 EUR, a do Njujorka već od 399 EUR

Avio kompanija LOT ima novu promociju koja će trajati do 10. novembra, a tokom koje možete da kupite jeftine avio karte ka destinacijama u Poljskoj, Evropi i Severnoj Americi.

LOT promo cene avio karata Beograd Varsava Njujork

Najjeftinije povratne avio karte možete da kupite za direktne letove Beograd – Varšava po ceni već od 79 EUR. Uz presedanje u glavnom gradu Poljske možete povoljno nastaviti putovanje ka drugim destinacijama iz mreže ove avio kompanije.

U ponudi su tako letovi iz Beograda do destinacija u Poljskoj poput Gdanjska, Krakova, Katovice, Poznan, Rzezov, Sćećin i Vrclav a avio karte do ovih gradova su već od 99 EUR.

Avio karte za letove iz Beograda do Frankfurta, Diseldorfa, Hamburga, Minhena, Stokholma, Kopenhagena, Pariza, Brisela, Londona ili Viljnusa možete kupiti po ceni već od 149 EUR.

Na promotivnoj akciji našle su se i veoma jeftine avio karte na letovima iz Beograda do Njujorka koje možete kupiti po ceni već od 399 EUR, dok su avio karte do Čikaga i Toronta već od 499 EUR. Do gradova u Severnoj Americi avio kompanija leti najmodernijim avionima Boeing Dreamliner koji garantuju maksimalnu udobnost putovanja.

Na sniženju su i avio karte premijum klasi,  pa možete kupiti avio karte do Varšave po ceni od 199 EUR, do pomenutih poljskih gradova od 219 EUR, do Londona od 189 EUR, do evropskih gradova od 249 EUR, a do Njujorka, Čikaga i Toronta već od 999 EUR.

Takođe, na promotivnoj akciji nalaze se i avio karte u biznis klasi na svim ovim letovima.

Sve navedene cene odnose se na povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima, uz neka ograničenja. Promotivne cene avio karata važe za putovanja do 2. januara 2016. godine.

Promotivna akcija traje do 10. novembra, ali je broj raspoloživih mesta veoma ograničen, pa preporučujemo da rezervišite svoje avio karte već danas onlajn na sajtu PlayTravel.rs ili da pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar