LOT – Promotivne cene avio karata do Severne Amerike

Do 23. marta povoljne cene avio karata do Čikaga, Njujorka i Toronta

Poljska avio kompanija LOT Polish Airlines objavila je novu promotivnu akciju za letove do Čikaga, Toronta i Njujorka i to u sve tri putne klase.

LOT povoljne avio karte Beograd New York Cikago Toronto

Povratnu avio kartu tokom ove promotivne akcije na liniji Beograd – Njujork možete kupiti po ceni već od 419 EUR, dok su avio karte do Čikaga i Toronta već od 519 EUR.

U premijum ekonomskoj klasi avio kartu za let iz Beograda do Njujorka možete kupiti od 929 EUR, u biznis klasi avio karte su od 1929 EUR. Na liniji Beograd – Toronto i Beograd – Čikago, avio karte za premijum ekonomsku putnu klasu možete kupiti od 1029 EUR, dok je avio karta za biznis klasu od 2029 EUR.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije LOT Polish Airlines.

LOT sve letove iz Beograda do Severne Amerike obavlja u najnovijim avionima Dreamliner, a sa presedanjem u Varšavi, gde se nalazi baza poljske avio kompanije.

Promotivna akcija traje do 23. marta 2015., a obuhvata avio karte za putovanja u periodu od 18. marta do 31. marta 2015. godine.

Broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen pa preporučujemo da Vašu avio kartu rezervišete već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili pozivom našeg  call centra.

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar