LOT – Promotivna akcija za Los Anđeles

Povoljnije avio karte za Los Anđeles novom linijom avio kompanije LOT

 

Avio kompanija LOT Polish Airlines krajem marta i početkom aprila u svojoj ponudi ima povoljne avio karte za letove iz Beograda za Los Anđeles.

 

LOT promotivna akcija Beograd Los Anđeles avio karte Varšava

 

Do 11. aprila možete da kupite avio karte za letove iz Beograda za Los Anđeles po ceni već od 679 EUR. Primamljivu cenu takođe imaju avio karte za letove iz Budimpešte za Los Anđeles koje možete kupiti po ceni već od 491 EUR.

 

Ova cena se odnosi na povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije LOT. Promotivna akcija važi za putovanja od 1. do 31. maja 2017. godine. Letovi se obavljaju sa presedanjem na aerodromu u Varšavi.

 

Promotivnom akcijom se obeležava nova linija Varšava – Los Anđeles koju avio kompanija LOT pokreće od 3. aprila. Putnicima iz Srbije na raspolaganju su odlične veze ponedeljkom i petkom na letovima za Los Anđeles, kao i subotom u povratku.

 

Ovog leta poljska avio kompanija će uspostaviti i letove iz Varšave i poljskih gradova za Štutgart, Kaliningrad, Geteborg i Tel Aviv, a očekuje se povećanje letova i na linijama za Luksemburg i Lavov.

 

Broj mesta po uslovima ove promocije je ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

 

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar