Montenegro Airlines – Promo cene avio karata za rani buking

Promotivne cene avio karata u okviru akcije “Kupite ranije, putujte jeftinije” avio kompanije Montenegro Airlines

Avio kompanija Montenegro Airlines snizila je cene avio karata za brojne destinacije iz svoje mreže letova za letnju sezonu.

Montenegro Airlines rani buking promo

Svim putnicima koji planiraju svoj letnji odmor u napred avio kompanija Montenegro Airlines omogućila je kupovinu avio karte po vrlo povoljnim cenama za čak 11 destinacija.

Period prodaje u okviru akcije “Kupite ranije, putujte jeftinije” traje do 25. februara.

Po promotivnim cenama za letnji red letenja može te kupiti avio karte do Lubljane po ceni već od 149 EUR i provesti par dana u glavnom gradu Slovenije, a potom produžiti odmor na slovenskoj obali u čuvenom Portorožu ili Piranu. Svim putnicima koji žele da provodeu letnji odmor u Italiji, avio kompanija Montenegro Airlines spremila je promotivne cene, pa Vašu avio kartu za Rim možete kupiti po ceni već od 159 EUR.

Na promotivnom popustu možete kupiti i avio kartu za Beč po ceni već od 189 EUR, Pariz i Frankfurt po ceni već od 208 EUR, Cirih po ceni već od 215 EUR, Dizeldorf i Kopenhagen po ceni već od 218 EUR, London po ceni već od 219 EUR i Moskvu po ceni već od 275 EUR.

Avio karte po promotivnim cenama možete kupiti na relaciji Tivat – Sankt Peterburg po ceni već od 279 EUR. Let na relaciji Tivat – Sankt Peterburg je novina u ponudi avio kompanije Montenegro Airlines i planirano je da saobraća sezonski u periodu od 09. juna do 12. septembra, dva puta nedeljno, utorkom i subotom.

Promotivne cene se odnose na letnji red letenja avio kompanije Montenegro Airlines za sve navedene destinacije, a period putovanje je od 29. marta do 24. oktobra.

Sve promotivne cene se odnose na povratno putovanje sa svim uračunatim taksama.

Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen na svim letovima avio kompanije Montenegro Airlines pa Vašu avio kartu možete kupiti već danas on line rezervacijom na našem sajtu playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna asistencija pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Montenegro Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Montenegro Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar