Swiss – Letovi Niš Cirih od aprila 2017.

Još jedna nova linija iz Niša!

Avio kompanija Swiss International Air Lines objavila je da planira da uspostavi direktnu liniju Niš – Cirih od 2. aprila 2017. godine.

Swiss letovi Nis Cirih avio karte  

Letovi na ovoj liniji će se obavljati dva puta nedeljno i to petkom i nedeljom. U početku, avio kompanija Swiss na ovoj liniji će koristiti avion Bombardier CS100 sa 125 putničkih mesta, a od 27. maja on će biti zamenjen sa letelicom tipa Airbus A320 koja može da preveze do 168 putnika.

Avio kompanija Swiss će prva uspostaviti letove iz Niša za Cirih, a u avgustu će letove na ovoj liniji početi da obavlja i Germania Flug. Mada trenutno Wizz Air i Ryanair ne lete do Ciriha, low cost avio kompanija Wizz Air obavlja liniju do Bazela koji je na oko 90 kilometara od Ciriha.

Vest je zanimljiva i zbog toga što je avio kompanija Swiss nedavno smanjila broj letova iz država u okruženju, a Srbija je dobila novu liniju, najverovatnije zbog toga što se letovi iz Niša za švajcarske destinacije smatraju potencijalno najisplatljivijima.

Predstavnici aerodroma “Konstantin Veliki” iz Niša očekuju da će ovaj aerodrom uslužiti preko 300.000 putnika do kraja 2017. godine.

Online rezervacije letova avio kompanije Swiss

Rezervišite odmah avio karte kompanije Swiss online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar