Turkish Airlines: Povoljne avio karte za ceo svet na dve promotivne akcije

Azija i Afrika ili Severna i Južna Amerika – izbor je na vama

Avio kompanija Turkish Airlines trenutno ima dve aktuelne promotivne akcije – jednu koja se odnosi na povoljne avio karte do Severne i Južne Amerike, kao i tradicionalnu Lucky 5 promotivnu akciju koja se ovog puta odnosi na destinacije u Aziji i Africi.

Turkish Airlines avio karte promo Beograd

Lucky Five promotivna akcija trajaće tokom celog meseca aprila, pa avio karte možete kupiti sve do 30. aprila.

Najniža cena avio karte na ovoj promotivnoj akciji je za letove iz Beograda do Almatija koje možete da kupite već od 459 EUR. Avio karta do Mumbaja je več od 579 EUR, do Kuala Lumpura od 669 EUR, do Kartuma od 679 EUR, a do Dar es Salama od 729 EUR.

Na drugoj promotivnoj akciji možete kupiti avio karte do destinacija u Severnoj i Južnoj Americi sve do 31. maja 2015. godine.

Najjeftinije avio karte su za letove Beograd – Njujork i Beograd – Vašington koje možete kupiti već od 579 EUR. Avio karte do Bostona su od 599 EUR, do Čikaga već od 609 EUR, do Toronta i Montreala od 659 EUR, do Hjustona od 719 EUR, a do Los Anđelesa od 759 EUR.

Na promotivnoj akciji možete kupiti i avio karte do Sao Paola po ceni od 999 EUR i do Buenos Ajresa po ceni od 1019 EUR.

Avio karte na obe navedene promotivne akcije su za letove u periodu do 31. maja 2015. godine. 

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte i uračunati su svi dodatni troškovi. Svi letovi se obavljaju pre čvorišta avio kompanije Turkish Airlines, aerodroma Ataturk u Istanbulu.

Period prodaje kao i broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen na svim letovima pa Vašu avio kartu možete rezervisati već danas on line putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Turkish Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Turkish Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar